7. dobrodelni tek Vesele nogice tečejo 2020

Avtor fotografij: Boris Vrabec

Naš in vaš, letos že 7. dobrodelni tek “Vesele nogice tečejo”, je bil popolni uspeh. Malo nam je zagodel dež, vendar nas to ni ustavilo. Tekli smo, se družili, sladkali s palačinkami, gledali gledališko predstavo, ustvarjali, si poslikali obraz in cartali male zverinice.

Vtise s teka smo zbrali, s pomočjo fotografij Borisa Vrabca in Matjaža Pinter, v posnetek, ki je dostopen na: https://www.youtube.com/watch?v=Jtna-hrCCIk.

Reči NAJLEPŠA HVALA, je enostavno premalo, da izrazimo hvaležnost za vašo podporo in ljubezen. Celotni dogodek je bil, kot vsako leto, izpeljan s pomočjo zvestih prostovoljcev in radodarnih sponzorjev in donatorjev.

Dragi obiskovalci, nadvse nas veseli, da nas podpirate in tečete z nami za boljšo prihodnost naših veselih nogic že toliko let. Z vašo pomočjo smo tokrat zbrali kar 2.138,00 €, ki jih bomo v celoti namenili za pomoč otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Hvala vsem in vsakomur posebej iz 💗S svojim zaupanjem in podporo nam pomagate uresničevati naše cilje in  pomagate otrokom s posebnimi potrebami, njihovim družinam in premagovati ovire na njihovi življenjski poti.

Dobrodelni tek Vesele nogice tečejo so letos podprli:

in mediji