Naredite z nami KORAK ZA PRIHODNOST VESELIH NOGIC

Glavni namen projekta je zaposliti večje število strokovnih kadrov, s pomočjo katerih bodo otroci dobili priložnost za napredek, njihovi starši pa se za to ne bodo rabili izpostavljati v javnosti.

Korak za prihodnost Veselih nogic je projekt društva Vesele nogice, s pomočjo katerega bomo lahko še naprej zagotavljali strokovne obravnave za osebe s posebnimi potrebami. Želimo si zagotoviti celostno, predvsem pa dostopno obravnavo otrok s posebnimi potrebami, ki vse prepogosto ne pridejo do nujno potrebne pomoči zaradi preobremenjenosti zdravstvenega sistema ali celo zaradi pomanjkanja finančnih sredstev. Vse večkrat se srečujemo z družinami, ki nujno potrebujejo pomoč, vendar se zaradi sramu ali drugih razlogov ne želijo in ne morejo izpostaviti v javnosti ter prositi za pomoč, zato se lažje obrnejo po pomoč na nevladne organizacije.

Naši otroci in njihovi starši so pri premagovanju svojih ovir svojevrstni športniki, ki tečejo življenjski »maraton«. Pri tem jim lahko, v veliki meri, vsi mi pomagamo. Vsak posameznik ali podjetje lahko izrazi podporo projektu s poslanim sms-om NOGICE ali NOGICE5 na 1919 ali donira 3 eur mesečno ali 36 eur letno na TRR društva.

Projekt Korak za prihodnost Veselih nogic je namenjen zbiranju finančnih sredstev, ki jih potrebujemo za izvedbo ter delovanje programa Korak za prihodnost veselih nogic in ciljev društva.

Akcijo Korak za prihodnost Veselih nogic lahko podprete na povezavi: https://forms.gle/PPbfDW2LC9KPt36b9.

Sredstva nam lahko donirate preko transakcijskega računa številka: SI56 0400 1004 6527 688 odprtega pri Novi KBM d.d. s kodo namena CHAR in sklicem 00 740. Pri nakazilu, prosimo, označite namen: KORAK ZA PRIHODNOST.

Donirate pa nam lahko tudi preko  PayPal donacije

kjer lahko označite ali gre za enkratno ali mesečno donacijo ali pa nas podprete s SMS donacijo na NOGICE ali NOGICE5.

Z VAŠO POMOČJO BO KORAK MALIH IN VELIKIH VESELIH NOGIC LAŽJI!