Zbiranje starega papirja

Se vam v kotu nabira star papir? Bi se ga radi znebili in hkrati naredili nekaj dobrega?

V društvu “Vesele nogice” zbiramo star papir, da bi z njegovo prodajo omogočili našim otrokom dodatne terapije, ki  lahko v času rasti pomembno pripomorejo k večji samostojnosti naših otrok.

Star papir odkupujeta podjetji s katerim ima društvo sklenjeno odkupno pogodbo. Zbrani papir lahko oddajate po celi Sloveniji na vseh oddajnih mestih podjetja Dinos d.d. ali podjetja Gorenje Surovina d.o.o. Ob oddaji ne pozabite povedati, da je papir namenjen za društvo “Vesele nogice”. Z vsakim zbranim kilogramom bomo tako še korak bližje našim ciljem.

V kolikor pa papirja ne morete dostaviti na prevzemna mesta, nas obvestite, da odvoz uredimo mi. Po papir bo prišel kdo od staršev članov društva ali prostovoljcev.

Če želite organizirati večjo akcijo za zbiranje starega papirja katerega izkupiček bi radi namenili otrokom s posebnimi potrebami iz Društva “Vesele nogice”, VAS prosimo, da nas o tem obvestite preko elektronskega naslova: drustvo.veselenogice@gmail.com. Pomagali vam bomo izvesti akcijo z letaki, plakati in morebiti tudi z obveščanjem preko sredstev javnega obveščanja.