Božiček pri Veselih nogicah

December je mesec poln lepih želja, pričakovanj, sladkih presenečenj in seveda tudi daril. To je tudi najlepši čas v letu, saj z veseljem pričaramo nasmehe na obraze otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami ter njihovih družin.

V društvu Vesele nogice smo tudi letos, s pomočjo zvestih donatorjev in pridnih prostovoljcev, poskrbeli za obdaritev preko 100 otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami.

Včeraj, 18. decembra, nas je tako obiskal Božiček. Da je bilo naše druženje še lepše, so poskrbeli David Polanc, Tomaž Glavač in Tinkara Golob. Vzgojiteljice Vrtca Laško, enote Debro: Marijana Brežnik Stopinšek, Irena Čelešnik Matek, Brigita Lončar, Marjetka Krajnc in Špela Wiegele, so nam v predstavi Kako sta Bibi in Gusti sipala srečo, pokazale kako se deli sreča, zato bo prihajajoče leto 2023 za vse nas zagotovo zelo srečno. Program sta vodila Zala Kajtna Poženel in David Pinter, za fotografijo pa je poskrbel Matjaž Pinter.

Iskrena hvala vsem donatorjem, ki so se z veseljem odzvali in priskrbeli, da so prazniki tudi naših otrok in njihovih sorojencev sladki in polni presenečenj. Najlepša hvala tudi vsem nastopajočim dobro voljo, pozitivno energijo in dragoceni čas. Velik hvala tudi OŠ LAŠKO za gostoljubje in podporo.

Hvala tudi prav vsem Božičkovim pomočnikom, ki so poskrbeli, da so bila vsa darila skrbno zavita in tudi, da so darila prejeli po pošti tudi tisti, ki se obdarovanja niso mogli udeležiti.

Vtise iz našega obdarovanja si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Letos so obdarovanje malih in velikih Veselih nogic podprli srčni donatorji, ki se jim najlepše zahvaljujemo za zaupanje in podporo.

 

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.