Božiček na obisku

V društvu smo, tako kot lani, med naše pridne otroke, povabili prav posebnega moža. V petek, 20. decembra nas je obiskal Božiček. Da bi ga lažje pričakali, smo poskrbeli s prazničnim programom, ki so ga vodili naši mlajši prostovoljci Laura, Tija in Matjaž. Na flavto nam je zaigrala Ajda, naš Tomaž na trobento, Hana in Sara pa sta nam predstavili solo mažoretno točko. Vzgojiteljice vrtca Laško Andreja, Petra, Maja, Špela, Metka, Cvetka in še ena Andreja so nas popeljale skozi glasbeno lutkovno pravljico Živali pri babici Zimi. Prijeten večer, poln lepih presenečenj, je tako v družbi naših izjemnih otrok in njihovih staršev hitro minil.

Božiček ima v teh dneh veliko dela, zato je za pomoč pri obdarovanju zaprosil tudi naše sponzorje in donatorje. Prijazno so se odzvali in nas bogato obdarili. Naše društvo pa je prejelo tudi posebno darilo: donacijo od Za Gajine korake in Rotaract kluba Grosuplje. Iskrena hvala.

Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki so na kakršen koli način pripomogli, da je bilo naše božično obdarovanje še posebej pravljično. Hiši generacij Laško hvala za gostoljubje, vsem pridnim rokam za izvrstno pecivo, Božičkovim pomočnikom za ves trud in čas, ki so ga vložili v pripravo dogodka, nabavo in zavijanje daril, nastopajočim za odlične nastope, Klavdiji Simler za sodelovanje pri pripravi posebnega presenečenja in čudovito torto ter seveda vzgojiteljicam za predstavo, ki nam je polepšala večer.

Hvala vsem in vsakemu posebej.