Nepozabni dan smeha in zabave

Dan smeha in zabave

Danes, 4.10.2015 je bil na igrišču za OŠ Naklo prav posebno razigran dan, saj se je odvijal dogodek Dan smeha in zabave, ki sta ga že drugo leto organizirali Urša Sermek in Tina Dermastja.

WP_20151004_005

Dogodek je bil dobrodelno-družabne narave, namenjen predvsem otrokom in njihovim staršem. Urša in Tina želita vsem podati sporočilo, kako pomembno je, da se družimo in skupaj aktivno preživljamo svoj prosti čas in hkrati kako premalokrat se zavemo, kako lepo je to.

WP_20151004_006

Program prireditve je bil zelo pester, na katerem smo lahko aktivno sodelovali tudi obiskovalci. Skozi ves dan so za našo dobro voljo skrbeli: Miha Deželak s povezovanjem prireditve, plesna šola Špela z energičnim nastopom, ekipa Fit Spirit-a z ogrevanjem pred tekom, med tem ko je za uspešen start dobrodelnega teka poskrbel Žan Košir, s svojim nastopom sta pa nas osupnila F&B Actrobatic. Potekale so tudi različne animacije za otroke, risanje tatoojev, poslikave obraza, napihljiva igrala, zorbing, frizerska, kozmetična delavnica, klovnove norčije, Mojca in Kaličopko, Pika Nogavička, itd. Dobre volje in pozitivne energije vseh zbranih ni pokvarilo niti par kapljic dežja, ki nas je osvežil ravno med dobrodelnim tekom.

WP_20151004_010

Težko bi se zahvalili vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali pripraviti Dan smeha in zabave. Lahko pa zagotovo trdimo, da ste danes smeh in zabavo pričarali tudi našim otrokom in njihovim staršem. Iskrena hvala Urški in Tini ter njuni ekipi prostovoljcev za izvrstno in skrbno izpeljano organizacijo tako zahtevnega projekta. Veseli nas, da smo bili lahko delček tega dogajanja in zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ste nam ga izkazali s tem, da ste odločili za pomoč našemu društvu. Hvala tudi vsem obiskovalcem, ki ste na prizorišče pridno nosili zamaške in odpadni papir, tekli za Vesele nogice, svojo srečo preizkušali z nakupi srečk in vsem sponzorjem in donatorjem, ki ste poskrbeli za res bogate nagrade na srečelovu.

Hvala, hvala in še enkrat hvala!