O društvu

Društvo “Vesele nogice” je društvo za pomoč otrokom z zaostankom v razvoju na različnih področjih. Društvo je ustanovljeno v Laškem, dne 23.4.2012, kot prvo tako v naši okolici.

Ustanovitelji društva smo starši otrok s cerebralno paralizo ali drugimi razvojnimi zaostanki. Za ustanovitev društva smo se odločili, ker v javnem zdravstvu naši otroci niso deležni zadostne strokovne pomoči, ki je v času razvoja in rasti najbolj pomembna.

alenka

Doktor Kenda ima slab spomin. Spomni se samo zavarovalniško tolarske prisege, Hipokratovo, ki jo je dal že pred mnogimi leti je pozabil. Predlagam, da začnemo v Sloveniji delati seznam zdravnikov, ki so pozabili Hipokratovo prisego. In seznam tistih, ki je še niso. Mogoče v sodelovanju s kakšnim časopisom. Potem se bo moral gospod odločiti, kaj mu je pomembneje čast ali denar!!!!! Sicer pa so vse mame od živalskih do človeških za svoje mladiče pripravljene v samoobrambi tudi ubijati. Bravo gospa, na tv ste ob ob z rokami mahajočem dobrem govorcu, ki je hotel narediti boljši vtis kot vi, zmagala tako in drugače. Javnost je na vaši strani. Držte se!!
LP A