Pridružite se nam

Življenje družin otrok s posebnimi potrebami je kot mozaik, sestavljeno iz kamenčkov sreče in žalosti, radosti in veselja. Vedno je pisano in raznoliko, polno optimizma in sreče ob napredku naših malčkov.

Smo skupina staršev, skrbnikov in podpornikov otrok razvojnim zaostankom, katerih skupen cilj je narediti korak naprej. To pomeni: žalost zamenjati za optimizem, predajo za novo energijo in neuspeh za novo spodbudo. S svojim delom  želimo spodbujati starše otrok s posebnimi potrebami, da ne obupujejo in svojimu otroku nudijo možnost za napredek ne glede na diagnozo.

S prostovoljnim delom se trudimo ozaveščati javnost o težavah, ki jih imajo družine otrok s posebnimi potrebami. S sredstvi, ki nam jih zaupajo donatorji in sponzorji pa plačujemo terapije in nakup pripomočkov, ki niso kriti iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Prav tako pomagamo družinam otrok s posebnimi potrebami premagovati socialne stiske.

Idej in želja, kje vse bi še želeli pomagati, je veliko, ker pa smo finančno omejeni in odvisni od sponzorstev in donacij, žal to ni možno povsod. Z vašo pomočjo bo prav vsak zastavljeni cilj uresničljiv.

Če bi tudi vi radi delili z nami svoj optimizem in pomagali otrokom z razvojnim zaostankom in s tem pomagali tudi njihovim družinam, VABLJENI v naš krog!

Lahko ste član ali pa samo simpatizer in nam s svojim članstvom in članarino pomagate pri izvajanju programov. Kot simpatizer nimate nikakršnih obveznosti. Kot član pa s svojim delom, znanjem in podporo pomagate k uresničevanju zastavljenih programov.

V kolikor ste starš otroka s posebnimi potrebami, ki potrebuje našo pomoč, vas prav tako vabimo v svoj krog članov. Z vašimi izkušnjami lahko pomagamo drug drugemu.

Pošljite nam kratko predstavitev sebe in otroka na elektronski naslov: drustvo.veselenogice@gmail.com. Povabili vas bomo na sestanek članov društva, kjer se bomo bolje spoznali. Predstavili vam bomo delovanje društva, pravilnik za člane in vizijo društva.

Za več informacij nas, prosimo, kontaktirajte na telefonsko številko 041/610-284 ali pa preko elektronske pošte: drustvo.veselenogice@gmail.com.