Dobrodelni večer smeha – Monokomedija ”SEJ BO”

Leo Klub Mavrica Celje je v soboto 30.11.2013 v Plesnem forumu Celje priredilo dobrodelni stand up večer smeha “SEJ BO!” s Tom Costo.

Tomaž Koštomaj alias Tom Costo je pred šestimi leti začel aktivno sodelovati na slovenski sceni stand-up komedije. Letos pa je končno začel z lastnimi predstavami. Razočarane bivše punce, nešteto “ran” na srcu, facebook, vegani, prošnje za delo in še mnogo drugih tem sestavlja program z velikim »SEJ BO!« efektom! Na odru pa se mu pridružijo tudi številni znani glasbeniki. Bo zabavno? Sej bo!

Izkupiček od prodanih vstopnic so “Mavrice” namenile otrokom iz Društva Vesele nogice, da bodo lahko še naprej pridno telovadili in krepili svoje mišice.

Hvala vsem, ki ste se monokomedije udeležili in s tem izkazali podporo našim malim borcem. Plesnemu forumu Celje, zaposlenim fotokopirnice Xerox in ostalim pokroviteljem (Art Fin d.o.o., Mladi.smo, Mtis) se zahvaljujemo za odstopljen prostor in pomoč pri organizaciji dogodka. Radiju Antena se zahvaljujemo za medijsko oglaševanje dogodka. Posebno zahvalo pa tokrat namenjamo mladim organizatorkam prireditve članicam društva Leo Klub Mavrica Celje in gospodu Tomu Costa za čudoviti večer smeha.