Delimo si zgodbe!

 

Kljub temu, da prihajamo iz različnih koncev, različnih okolij in različnih zanimanj ter življenjskih izkušenj, nas vse druži ena zelo pomembna izkušnja – eden od naših članov je zaznamovan z drugačnostjo in skupaj z njim vsi mi.

Izmenjajmo svoje zgodbe in izkušnje, učimo se drug od drugega, navdihnimo drug drugega.

Spletno druženje bo bolj interaktivno, kot vsa ostala doslej. Z nami bodo psihoterapevtka Nada Polajžer in starši otrok s posebnimi potrebami, ki bodo delili svoje zgodbe.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in jim prisluhnete, v kolikor želite pa lahko z nami delite tudi vašo zgodbo.Se vidimo v sredo, 8. 11. ob 10. uri ali v četrtek, 9. 11. ob 17. uri?

 

Prijavite se lahko na povezavi: https://forms.gle/JVDMVpWmgPWCpe1Z6

 
Predavateljica se predstavi

NADA POLAJŽER, mama treh otrok, od tega deklice s cerebralno paralizo, psihoterapevtka in jungovska psihoanalitičarka (članica International Association for Analitical Psychology), avtorica knjige Najtišje ure (Celjska Mohorjeva, 2011), s privatno psihoterapevtsko prakso na Ptuju.

Za seboj imam 6 let poučevanja v OŠ, pa tudi dobrih 9 let organizacijskega in psihosocialnega svetovalnega dela z družinami otrok s posebnimi potrebami, saj sem organizirala in vodila zdravstveno-terapevtske kolonije za to populacijo pri društvu Sonček Ptuj – Ormož. Svetovalna in izobraževalna predavanja in delavnice vodim znotraj teh kolonij, kakor tudi po šolah za starše različnih sorodnih organizacij po vsej Sloveniji. Zadnjih nekaj let se ukvarjam tudi s psihoterapevtskim delom. Refleksija lastne izkušnje, pa tudi stalno izobraževanje sta me usposobila za empatično delo z družinami in posamezniki. Med drugim sem se izobraževala pri zagrebški družinski terapevtki Jasni Štefok, pri danskem psihoterapevtu Jesperju Juulu, na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost v Ljubljani (pri dunajski Univerzi Sigmunda Freuda, kjer občasno tudi predavam, ter pri Mednarodni zvezi za analitično psihologijo (IAAP) iz Züricha.

 

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na 070 810 204 in e-naslovu drustvo.veselenogice@gmail.com.

Vljudno vabljeni, pridružite se nam!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.