Center Vič Ljubljana ozavešča s humanitarno akcijo

Kako združiti ustvarjalnost, dobrodelnost in zabavo, hkrati pa našim otrokom predati sporočilo, da morajo biti prijazni do okolja? V nakupovalnem središču Center Vič Ljubljana jim je to uspelo s posebno ustvarjalno delavnico za otroke, ki spodbuja prijazen odnos do narave in recikliranja.

Direktorica Centra Vič Ljubljana Nevenka Roš se je s svojimi zaposlenimi tudi udeležila delavnice Eko art laboratorijNa delavnici Eko art laboratorij otroci že nekaj dni iz več kot 10.000 plastičnih zamaškov ustvarjajo sliko velikanko in druge manjše kreacije, ki jih bodo izdelovali še do nedelje, 24. aprila. »Vse ekološke umetnine bomo potem postavili na ogled na razstavi v našem centru. Zamaške in druge odpadne materiale za različne dobrodelne akcije zbiramo že dve leti. Tokrat smo še posebej veseli, saj bomo z lepo gesto osrečili društvo Vesele nogice. K razigranem ustvarjanju vabimo vse otroke, ki si želijo na zabaven način pomagati svojim vrstnikom, hkrati pa se naučiti, kako lahko skupaj pazimo na naš planet,« je povedala center managerka Nevenka Roš, ki se je tudi sama pridružila akciji. Pokrovčke so v nakupovalnem središču zbirali že prejšnji teden, otroci pa bodo lahko svojo kreativnost z njimi izražali še danes in jutri od 16. do 19. ure ter v soboto in nedeljo od 10. do 13. ure.

20160422_085401_001V znamenju ekološkosti bo v Centru Vič Ljubljana tudi počitniški teden, saj bodo od ponedeljka, 25. aprila, do ponedeljka, 2. maja, za najmlajše odprli igralnico z družabnimi igrami iz recikliranih materialov, kot so keglji iz plastenk in eko človek ne jezi se.

20160422_085421_001V sredo, 4. maja, ob 10. uri bodo dogodek zaključili s predstavo z naslovom Pika Nogavička ločuje odpadke, ki bo otrokom na zabaven način razložila pomen ločevanja odpadkov za prihodnost našega planeta. Cena vstopnice – en plastičen zamašek.

Nakupovalno središče Center Vič Ljubljana je nakupovalno središče v Sloveniji s 30 trgovinami in lokali ter s prestižnimi blagovnimi znamkami, ki nudijo najvišjo kakovost storitev in ponudbe. Center je izredno ekološko naravnan in zagovarja trajnostni razvoj. Enkrat tedensko imajo kmečko tržnico, na kateri sodelujejo izključno ekološki kmetje, kupci pa prejmejo nakupovalno torbo eko izdelave. Prav tako je na parkirišču centra obiskovalcem na voljo brezplačna polnilna postaja za električna vozila in kolesa. Center Vič Ljubljana je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. Nakupovalna središča SES so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.center-vic.si.

 

 

Več informacij:

 

Center Vič Ljubljana

Nevenka Roš, center managerka

Telefon: 01 470 05 91

E-pošta: info@center-vic.si