Dobrodelna razstava umetniških del “Naš svet je drugačen” v Državnem zboru

Razstava je potekala med 2. in 6. septembrom 2013 v prostorih Državnega zbora Republike Slovenije. Uradna otvoritev razstave je bila 4. septembra ob 11.00 uri. 

Društvo Vesele nogice se iskreno zahvaljuje vsem, ki so na kakršnikoli način pomagali pri soustvarjanju razstave “Naš svet je drugačen”. S svojimi dejanji ste pokazali, da vam ni vseeno za osebe s posebnimi potrebami. Hvala našemu gostitelju, predsedniku Državnega zbora za lep govor ter, da je z odprtimi rokami sprejel našo pobudo in nam tako omogočili, da smo lahko dela slovenskih umetnikov s ponosom razstavljali v hramu demokracije. Hvala vokalni skupini Chillax, ki je otvoritev razstave popestrila z izjemnim nastopom in globoko prevzela vse obiskovalce. Zahvaljujemo se tudi občini Laško, ki na vsakem koraku podpira delovanje našega društva.

Še posebej pa se zahvaljujemo tistim, brez katerih razstave “Naš svet je drugačen” ne bi bilo. To so umetniki, ki so nam svoja dela nesebično darovali in prostovoljci, ki so v organizacijo razstave vložili ogromno prostega časa, energije, predvsem pa svojo dušo in srce.

Miran R.: Otvoritev dobrodelne razstave v DZ 04.09.2013

Picture 1 of 32

Hvala vsem in vsakemu posebej.

Vesele nogice