Razglasitev rezultatov natečaja Zamaškojed 2014

indexV soboto, 7.6.2014 smo na dobrodelnem športnem dnevu, ki ga je za naše društvo organiziral FIT CITY centra Ljubljana, razglasili zmagovalce natečaja za naj ZAMAŠKOJEDA.

Odločitev je bila zelo težka. Prav vsi zamaškojedi, ki so sodelovali, so bili izjemni, polni igrivosti, in otroške domišljije. Tako smo se, po tehtnem premisleku, odločili, da so zmagovalci prav vsi. Po izboru našega sponzorja, podjetja Žito, d.d., je zmagal zamaškojed iz vrtca Log – Dragomer, enota Log. Obiskovalci naše spletne strani pa ste izglasovali, da si prvo mesto zasluži podružnična šola POŠ Trje, OŠ Petrovče, Žalec, ki je prejela 490 glasov. Drugo mesto je zasedel Vrtec Anice Černejeve enota Sonce s 375 glasovi. Tretje mesto pa pripada skupini Kresničke, Vrtca Dragomer, ki je prejela 246 glasov.

Vsem sodelujočim iskreno čestitamo za čudovite izdelke. Sladke ŠUMIJEVE nagrade so že na poti k vam … 😉

Hvala vsem, ki ste glasovali in vsem, ki ste pridno ustvarjali zamaškojede. Hvala podjetju Žito, d.d., ker je prisluhnilo naši ideji in tako bogato nagradilo mlade ustvarjalce in njihove mentorje. In da ne pozabimo, hvala vsem, ki za nas zbirate zamaške.

Vaše VESELE NOGICE