Komunala Laško donirala fotokopirni stroj Veselim nogicam

Čeprav so prazniki šele pred vrati, je naše društvo že obiskal Božiček. Tokrat v podobi vodstva JP Komunale Laško, kjer so se odločili, da nam donirajo fotokopirni stroj.

Direktor Komunale Laško g. Tomaž Novak je predsednici društva društva Vesele nogice Spomenki Valušnik slovesno predal v uporabo rabljen in popolnoma funkcionalen fotokopirni stroj, ki ga na komunali ne potrebujejo več, saj so nabavili novejšega, prav tako tudi rabljenega.

Društvo Vesele nogice se najlepše zahvaljuje za zaupanje, ki nam ga je Komunala Laško izkazala z odločitvijo, da nam nameni tako velikodušno donacijo. Našemu društvu so tako izkazali izjemno podporo. Nakup fotokopirnega stroja bi za naše društvo predstavljal visok strošek, zato nam najnovejša pridobitev opreme ogromno pomeni.

Zavedamo se, da naše društvo brez podpore lokalne skupnosti, podjetij in tudi prebivalcev Laškega, zagotovo ne bi bilo tako uspešno in prodorno. Komunala Laško je podjetje, ki nas podpira že od začetka našega delovanja. V veliko veselje in čast nam je, da so tudi oni prepoznali naše delo in prizadevanja za boljši jutri otrok s posebnimi potrebami.

vesele-nogice_r4