Humanitarna akcija Centra Vič Ljubljana

Center Vič Ljubljana je uspešno zaključil humanitarno akcijo in s posebno ustvarjalno delavnico za otroke združil ustvarjalnost, dobrodelnost in zabavo, hkrati pa našim otrokom predal sporočilo, da morajo biti prijazni do okolja.

Za naše otroke in njihove družine so pripravili zelo izviren projek z delavnicami, kjer so otroci ustvarjali čudovite slike iz zamaškov. Projekt je bil zaključen 17.5.2016 pod mavrico iz zamaškov. Ob zaključku pa so nas še dodatno presenetili in nam namenili 1.000 eur donacije za naše družine v socialni stiski. Ob takšnih dejanjih, kot je dejanje vodstva in zaposlenih Centra, se starši otrok s posebnimi potrebami zavemo, da so med nami ljudje, ki nesebično in brezpogojno pomagajo šibkejšim.

Iskrena hvala v imenu vseh, ki bodo deležni pomoči Centra Vič Interspar! Hvala vsem, ki ste na kakršen koli način sodelovali in soustvarjali humanitarno akcijo! Hvala tudi vsem, ki pridno polnite eko otoček v centru Interspar Vič in s tem pomagate premagovati ovire družinam otrok s posebnimi potrebami.

6O9A7678

Kaj vse se je dogajalo v Centru Vič Ljubljana in kakšni čudoviti izdelki so tam nastajali na krilih domišljije malih in velikih ustvarjalcev lahko vidite tudi v naši spletni galeriji.