Vabilo na informativni dan o osebni asistenci – PRELOŽEN TERMIN

OBVEŠČAMO VAS, DA BO INFORMATIVNI DAN O OSEBNI ASISTENCI, KI JE BIL PREDVIDEN ZA PONEDELJEK, 21.10.2019 V THERMANI LAŠKO, DO NADALJNJEGA PRELOŽEN.

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnost, zaradi priprav sprememb Zakona o osebni asistenci, odpoveduje sodelovanje na informativnem dnevu.

Za preložitev se vsem, ki ste se informativnega dneva želeli udeležiti, iskreno opravičujemo. O novem terminu vas bomo obvestili takoj, ko bo znano kdaj lahko pričakujemo sodelovanje s strani ministrstva. Že prijavljeni boste prejeli obvestilo na e-naslov, ki ste ga v prijavi navedli, nov termin pa bo objavljen tudi na spletni strani društva in FB straneh.

Še vedno pa sprejemamo vsa vaša vprašanja, mnenja, pripombe glede Zakona o osebni asistenci na elektronskem naslovu: asistenca.veselenogice@gmail.com. Skupaj z analizo podatkov rešenih anket jih bomo posredovali v vednost pristojnim. Odgovore na vprašanja vam bomo poslali na elektronski naslov, ki nam ga boste navedli, prav tako pa bodo, brez vaših osebnih podatkov, objavljeni na spletni strani društva. Prav tako pa bomo javno objavili rezultate ankete o osebni asistenci, ki jo izvajamo med uporabniki, bodočimi uporabniki, asistenti in izvajalci. Vljudno vas naprošamo, da anketo, v kolikor je še niste, izpolnite v čim večjem številu.

Vsem, ki ste kotizacijo že vplačali, vam bomo sredstva vrnili na vaš transakcijski račun.

Hvala za razumevanje!