Spoštovani obiskovalci spletne strani

Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo uspešno speljali otvoritev prvih prostorov našega društva namejenih za fizioterapijo.

Zahvaliti se moramo vsem, ki ste nas počastili s svojim obiskom v tako velikem številu. To nam je dalo nov zagon in spodbudo, da nadaljujemo s svojim delom za uresničitev zadanih ciljev.

Še enkrat smo dobili potrditev, da smo na pravi poti.

Zahvaliti se moramo vsem, ki so nam pomagali s svojimi donacijami, svojim prostim časom in s svojo pozitivno energijo. Vsem staršem otrok s posebnimi potrebami ste pokazali, da niso sami in da vas je veliko, ki nam želite pomagati, kar ste tudi potrdili in dokazali s svojimi dejanji.

Miran R_0194

Več o dogajanju na otvoritvi si poglejte v prispevkih medijev in galeriji slik iz otvoritve.

Vesele Nogice

Lucija-Radmila Kaučevič

Ponedeljek, 19. november 2012, se že poslavlja – rojeva se novi dan. In tako se nam odvrti veliko dni, ko ni praznika niti v duši, niti na koledarju.
Sobota, 17. listopad, 2012, je bila zame in za moji prijateljici prazničen dan. Bil je dan veselega pričakovanja in skritega vznemirjenja, ter izpolnitev želje, da spoznamo otroke iz društva “Vesele nogice” . S seboj smo prinesle dobro voljo, radoživost, zvedavost, pesmice in veliko vsega, kar vsaka od nas skriva v sebi kot osebni zaklad. Za vse kar smo skupaj z otroci in starši doživele v “vaši hiši”, ni mogoče reči le “Hvala!”. Iščem presežnik, da bi ubesedila kar čutim, a ga ni. Zelo si želim, da bi bralci začutili, kako smo hvaležne, ker smo lahko bile tudi Ptujčanke “kamenčki” v mozaiku vašega prazničnega dogajanja. Fotogarfije vseh, ki smo jih poslali “pripovedujejo” to resnično pravljico. Do vnovičnega snidenja vas lepo pozdravljam 🙂 Lucija-Radmila K.