Pomagajte pričarati nasmehe na obraze naših otrok!

Bodite tudi vi letos del našega čarobnega obdarovanja otrok s posebnimi potrebami in nam s svojim prispevkom pomagajte pričarati nasmehe na njihove obraze!

Da naše male in velike Vesele nogice pozimi ne bo zeblo, jih želimo presenetiti s toplimi nogavicami. Lahko so pletene, bombažne, samo da so mehke in tople, od velikosti 25 pa do 42 bodo pri nas našle prave “nogice”.

Veseli bomo tudi kakšnega vašega voščila in lepih besed, ki bodo še ogrela srca naših družin.

Naše obdarovanje pa lahko obogatite tudi s še kakšno malenkostjo, kot je sladkarija ali didaktična igrača ali celo z osnovnimi prehrambenimi izdelki ter izdelki za osebno higieno.

S skupnimi močmi nam bo uspelo pričarati nasmehe tudi njihovim sorojencem in staršem. Letos bomo obdarili 111 otrok, naši pridni božičkovi pomočnice in pomočniki pa bodo poskrbeli, da bodo vsa darila, ki jih bomo do 11. decembra 2020 prejeli na naš naslov: Društvo Vesele nogice, Trubarjevo nabrežje 1a, 3270 Laško, prišla v prave roke.

Za več informacij smo vam na voljo kadarkoli na 070 810 204, na e-naslovu bozicek.veselenogice@gmail.com ali na FB v ZS. Naš Božiček ter njegovi pomočnice in pomočniki se vam iskreno zahvaljujejo za vašo pomoč.