Društvo Vesele nogice in Your Name Forever

your name 1Društvo Vesele nogice je pristopilo v dobrodelno kampanjo v okviru projekta “Your Name Forever”, preko katere lahko od zdaj naprej darujete tudi nam. Poleg tega, da nam boste pomagali pri našem delu, boste z vašo donacijo postali del projekta, ki bo pomagal celi Sloveniji.

Vsak, ki nam bo daroval vsaj 20 € bo za vedno zapisan na monumentalni stekleni skulpturi postavljeni v Mozirju. Več o tem projektu si preberite na spletni strani – http://www.yournameforever.org/sl/.

Vašo donacijo bomo uporabili za pomoč družinam otrok s posebnimi potrebami in sicer tako, da bomo financirali njihove terapije in nakup pripomočkov in opreme.

Darujete lahko seveda po vaših zmožnostih, a če želite sodelovati pri tem projektu (zapis vašega imena ali posvetila na spletni strani in na skulpturi), morate darovati najmanj 20 €. Ves darovani znesek bo namenjen za zgoraj navedeni program.

Darujete lahko preko položnice. V primeru plačila preko položnice nam morate poslati vaš e-poštni naslov, če želite sodelovati pri projektu Your Name Forever.

Koda namena
: CHAR
Namen plačila: Donacija – Your Name Forever
BIC banke prejemnika: SBCESI2XXXX
TRR (IBAN): SI56 0600 0110 0254 033
Referenca: SI00 in datum v obliki dan/mesec/leto

Ime in naslov prejemnika:

Društvo VESELE NOGICE
Celjska cesta 43

3270 Laško

Že zelo kmalu pa boste lahko darovali tudi preko PayPal-a.

Darujte vsaj  20 € društvu Vesele nogice in vaše ime ali misel bodo za vedno vgravirana v veličastno stekleno skulpturo.

Pomagajte nam uresničevati naše cilje in ustvarjati nasmehe na obraze izjemnih otrok. Vsak otrok si zasluži priložnost za napredek, tudi otroci s posebnimi potrebami.