Dobrodelni tek Vesele nogice tečejo 2019

V nedeljo, 16. junija 2019 smo v Laškem spet tekli za dober namen. Za tiste in s tistimi, ki tega ne zmorejo.

Seveda pa nismo samo tekli. Ustvarjali smo v otroških delavnicah ter se sladkali s slastnimi palačinkami, rogljički, jagodami, češnjami in jabolki. Čisto vsak pa je lahko z donacijo “ujel nogico” in prejeli bogato darilo naših donatorjev ter tudi na takšen način prispeval sredstva za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Po zaključenem teku smo družine oseb s posebnimi potrebami povabili še v društvene prostore na piknik in prijetno druženje, kjer smo lahko strnili lepe vtise iz našega že 6. dobrodelnega teka Vesele nogice tečejo.

Avtor fotografij: Boris Vrabec

Iskrena hvala donatorjem, ki so poskrbeli, da je naš dobrodelni tek uspel: Kmetijska zadruga Laško, Magic baloni, Engrotuš d.o.o., City Center Celje, Panvita, Zavarovalnica Triglav, DM, Mirosan, Costella, Thermana Laško, Mlekarna Celeia, Podravka, Grafika Gracer, Vudi Laško. Hvala Občini Laško, Komunali Laško in STIK-u za vsakoletno podporo dogodku.

Dogodek so medijsko podprli: Media24, Radio Veseljak, Radio1, Celjan, VTV Velenje, Štajerski val ter Novi tednik in Radio Celje.

Program 6. dobrodelnega teka je izvrstno povezovala Nina Pader Topole, ŠMOCL je poskrbel, da se nas je dobro slišalo, gospod Boris Vrabec in Matjaž Pinter pa za fotografije dogodka.

Posebna hvala gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Vrh nad Laškim za pomoč in podporo pri varovanju tras in Laški pihalni godbi pa za dobro voljo in pozitivno energijo, ki so jo med nas širili s svojim nastopom.

Vsem našim prostovoljcem, občanom Laškega in prijateljem društva širom po Sloveniji, brez katerih bi društvo težko delovalo, se najlepše zahvaljujemo za podporo in zaupanje. S svojo zvesto podporo, ko nam pomagate pri izvedbi projektov, zbiranju zamaškov, papirja … se veselite naših uspehov, nam pomagate uresničevati naše cilje in namen in to je pomagati otrokom s posebnimi potrebami in njihovim staršem premagovati ovire na njihovi življenjski poti.

HVALA vsem in vsakemu posebej, ker nam pomagate, da skupaj delamo dobro. Z vašo pomočjo smo zbrali sredstva v višini 1.583,00 €, kar nam bo omogočalo financiranje približno 50 ur terapij za naše otroke.