Božiček Veselih nogic obdaril 100 oseb s posebnimi potrebami

Tako kot vsa leta, nam je tudi letos, s pomočjo velikodušnih donatorjev in zvestih prostovoljcev, uspelo obdariti male in velike Vesele nogice. Zbrali, zavili, odposlali in dostavili smo kar 100 daril.

V društvu Vesele nogice že deveto leto zapored prizadevamo v času božiča z darili razveseliti tiste, ki so v življenju za marsikaj prikrajšani. Vsako leto se nam pridruži in podpre ogromno podjetij ter na takšen način postanejo del našega čarobnega obdarovanja. S svojim radodarnim prispevkom nam pomagajo pričarati nasmeh na obraze naših otrok, mladostnikov in odraslih oseb s posebnimi potrebami, za kar smo jim neizmerno hvaležni.

Darila, ki jih prejmemo od naših zvestih donatorjev, naši prostovoljci skrbno zavijejo. Tako pripravljena pa jih naš Božiček naloži na svoje “sani”, jih dostavi sam ali pa odda na pošto.

Tudi letos prireditve, ki smo jo pripravljali vsako leto in obogatili z otroško predstavo in nastopi sorojencev otrok s posebnimi potrebami, žal ni bilo, kljub temu pa so naši pridni božičkovi pomočniki poskrbeli, da so darila pravočasno prispela na domove naših otrok.

Božiček Veselih nogic je zdaj že na zasluženem počitku in se k nam oglasi ponovno naslednje leto.

Naj vam zaupamo, kakšno darilo smo si mi zaželeli za naslednje leto? Da bi se lahko končno lahko v naslednjem letu ponovno srečali na našem obdarovanju, si osebno izrekli vse lepe želje, se objeli in izročili darila vsem malim in velikim Veselim nogicam.

Letos so obdarovanje Veselih nogic podprli donatorjiHvala še enkrat, ker ste nam pomagali pri izvedbi obdarovanja. Brez vas nam zagotovo ne bi uspelo. Iskrena hvala, ker podpirate delovanje našega društva!

V imenu vseh članov društva Vesele nogice vam želimo vse dobro v letu 2021!