Podjetji P&G in Lidl Slovenija ponovno skupaj za pomoč društvu Vesele nogice

V veliko veselje in čast nam je, da nam zaupajo tako velika, uspešna in mednarodno priznana podjetja, kot so P&G in Lidl. Njihova odločitev, da nam ponovno pomagajo, nam daje veliko spodbudo na naši poti za boljši jutri otrok s posebnimi potrebami. Iskrena hvala podjetjema P&G in Lidl Slovenija, ker ustvarjata boljši svet tudi za najšibkejše v naši družbi!

 

V izjavi za javnost so zapisali:

Ljubljana, 9. avgust 2018 – Pomagajmo Veselim nogicam in zagotovimo nasmeh otrok z motnjami v razvoju. To sta sklenili podjetji P&G in Lidl Slovenija v družbeno odgovorni akciji, katere cilj je zbrati donacijo v višini 15.000 EUR ter tako narediti še en korak v lepšo prihodnost otrok društva Vesele nogice. Akcija poteka med 9. 8. in 5. 9. 2018, z nakupom izdelkov podjetja P&G v trgovinah Lidla Slovenija pa lahko tudi sami pomagate otrokom društva do boljših pogojev za razvoj in napredek.

 

Pri zbiranju sredstev pomaga vsak nakup izdelkov blagovnih znamk podjetja P&G, ki bo opravljen med 9. avgustom in 5. septembrom 2018 v katerikoli Lidlovi trgovini. Zbrana sredstva bodo društvu Vesele nogice omogočila še bolj kakovostno izvajanje terapij s sodobno opremo in pod vodstvom strokovno usposobljenih terapevtov, ki razumejo potrebe otrok z motnjami v razvoju. Z željo da družinam vključenim v društvo Vesele nogice olajšamo vsakodnevno rutino, bodo del donacije tudi pleničke Pampers v največjih velikostih.

»Razumevanje in sposobnost odpiranja dialoga, v katerem se naši otroci in njihovi starši  počutijo enakovredno, sproščeno in sprejeto, sta glavni vodili delovanja društva Vesele nogice. Terapije in pripomočki pomagajo otrokom z motnjami v razvoju usvojiti njim prilagojene načine komunikacije in gibanja, s katerimi bodo nekoč lahko morebiti nekateri izmed njih samostojno zaživeli svoje življenje. Prvo sodelovanje s podjetji P&G in Lidl Slovenija je že prineslo terapevtske okrepitve pod okrilje našega društva. Vnovično pobudo za sodelovanje smo zato sprejeli odprtih rok in z veliko hvaležnostjo, saj bomo tako lahko še bolj okrepili in posodobili naše delovanje, strokovno podporo ter olajšali vključevanje naših junakov in njihovih družin v vsakdanje življenje in našo družbo. Hvala vsem za izkazano zaupanje in podporo,« je o sodelovanju povedala predsednica društva Spomenka Valušnik.

Pri razlagi, zakaj sta se podjetji P&G in Lidl Slovenija ponovno odločili za sodelovanje z društvom Vesele nogice, sta prevladali človeškost in toplina srečnega otroškega nasmeha. Kot je povedala Tatjana Čadež, generalna direktorica Orbico Slovenija, ki je distributer blagovnih znamk P&G za Slovenijo: »Takoj, ko smo videli rezultate prvega sodelovanja z društvom Vesele nogice, smo vedeli, da se naša skupna pot še ni zaključila. Sreča in iskrica v očeh otrok sta nekaj neprecenljivega. Sploh, ko se zaveš, da si prav tem otrokom odprl vrata do njiju.«

Več o akciji Pomagajmo Veselim nogicam si lahko preberete na www.boljsi-svet.si.

 

 O podjetju P&G

Podjetje P&G s svojimi blagovnimi znamkami oskrbuje skoraj 5 milijard ljudi po vsem svetu. Družba ima enega največjih portfeljev kakovostnih in vodilnih blagovnih znamk vrednih zaupanja, med drugimi: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Gillette®, Head & Shoulders®, Jar®, Lenor®, Old Spice®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tampax®. Skupina P&G posluje v približno 70 državah po vsem svetu. Za več informacij in novic o družbi P&G in njenih blagovnih znamkah obiščite spletno stran: http://www.pg.com

 

O podjetju Lidl Slovenija

Lidl Slovenija, ki je del Skupine Lidl,  je na slovenskem trgu prisoten od leta 2007, trenutno ima 52 trgovin in zaposluje skoraj 1.500 sodelavk in sodelavcev. Podobno kot drugod po Evropi si tudi v Sloveniji prizadeva popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev. Našo ponudbo vseskozi bogati, saj želi zadovoljiti vsakdanje potrebe povprečne slovenske družine.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja