Hofer podprl projekt Zvesti donator

Podjetje Hofer je v okviru iniciative Danes za jutri podprlo Vesele nogice, društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju. Donacija v vrednosti 4.500 EUR  bo društvu omogočala izvajati pomoč osebam z motnjami v razvoju in nudila podporo tudi njihovim družinam.

Pri Hoferju jemljejo svojo odgovornost do kupcev, poslovnih partnerjev, sodelavcev in sodelavk ter seveda tudi do širše družbe zelo resno. V sklopu iniciative Danes za jutri zato podpirajo projekte in različne socialne organizacije, ki doprinašajo k boljšemu življenju.

Podjetje Hofer je tako naše društvo podprlo z donacijo, ki bo pripomogla pri uresničevanju ciljev društva. Med njimi je predvsem izvajanje pomoči za otroke, ki potrebujejo terapijo v bližini kraja bivanja ter možnost strnjenih terapij večkrat letno, zagotavljanje ustreznih pripomočkov za spodbujanje razvoja oseb, nudenje podpore družinskim članom pri oskrbi ter mnoge druge aktivnosti, ki jih izvajajo ustrezno usposobljeni prostovoljci in naši zaposleni.

Spremembe v razvoju je mogoče dosegati le ob zagotavljanju dolgoročne podpore in izvajanju rednih terapij. S tem razlogom so se pri Hoferju odločili, da bodo prizadevanja društva Vesele nogice v obdobju treh let podprli s skupno donacijo 4.500 EUR. Hofer je tako postal Zlati donator in podprl projekt Zvesti donator, katerega namen je zagotoviti celostno, predvsem pa vsem dostopno obravnavo otrok s posebnimi potrebami, ki vse prepogosto ne pridejo do nujno potrebne pomoči zaradi preobremenjenosti zdravstvenega sistema ali celo zaradi pomanjkanja finančnih sredstev.

»Zavedamo se, da je pri motnjah v razvoju pomembna dolgoročna in stalna oskrba, zato smo se odločili društvo Vesele nogice podpirati tri leta. Želimo si, da bi jim donacija omogočala stabilno delovanje društva in uresničevanje tudi dolgoročno zastavljenih ciljev,« še dodajajo pri Hoferju.  

Člani društva Vesele nogice se iskreno zahvaljujejo podjetju Hofer za podporo in izkazano zaupanje.