V pričakovanju Dneva za spremembe

Sobota, 28. marec je pred vrati in istočasno tudi Dan za spremembe. Prostovoljci in podjetja po celotni Sloveniji že pridno zbirajo odpadni papir za naše društvo. Nekateri so ga v zadnjih dneh oddali tudi direktno na enote podjetij Dinosa ali Gorenja Surovine, drugi pa bodo to storili v soboto, na katerem od naših zbirnih mest v Laškem ali Celju. Ne pozabite: v Laškem bomo med 9. in 12. uro na parkirišču pod občino, v Celju pa med 9. in 15. uro na parkirišču pred teraso Gala Cafe (vhod vzhod) v Citycenter Celje. Pričakujejo vas naši prostovoljci, ki bodo iz vaših rok prevzeli odpadni papir. V zahvalo bomo vsakemu podarili eno od ročno izdelanih ribic, ki so jih posebej za našo akcijo izdelali otroci in zaposleni Vrtca Laško ter drugi prostovoljci društva Vesele nogice. Naše ribice, zaščitni znak Dneva za spremembe, že komaj čakajo, da dobijo svojega lastnika. Spominjale vas bodo na vaš prispevek k lepšemu jutri in na to, da se niste prepustili toku, ampak ste skupaj z nami SPREMINJALI tudi VI!

IMG_8136

Iskrena hvala vsem, ki ste nas že podprli v naši zbiralni akciji in tistim, ki nas še boste. Hvala tudi vsem, ki delite informacije in pozivate prijatelje, sorodnike, znance …, da se nam pridružijo pri zbiranju odpadnega papirja. Hvaležni smo za vsak kilogram in za vsako širjenje dobrodelnosti in prostovoljstva.

Se vidimo v soboto?