Terapije za izjemne otroke

Tudi naši otroci potrebujejo ljubezen in priložnost!
Ljubezen jim zagotavljamo starši in skrbniki, vi pa lahko pomagate, da dobijo priložnost za boljše in bolj kakovostno življenje.

Teja (2)Vsak otrok si zasluži priložnost za napredek. Če se z njim dela in trudi, je napredek lahko že to, da se njegovo stanje ne poslabšuje. Z rednimi terapijami in ustreznimi pripomočki za nego in pravilno nameščanje se lahko prepreči marsikateri operativni poseg. Nekateri pa uspe narediti tudi prve samostojne korake v prihodnost.

Začenjamo z akcijo Terapije za izjemne otroke s katero želimo zbrati zadostno količino finančnih sredstev, da za naše borce priskrbimo terapije za leto dni. Cilj akcije je pozvati podjetja, podjetnike in posameznike, da v okviru svojih zmožnosti prispevajo za terapije za otroke s posebnimi potrebami. Strošek ene terapije znaša med 30 in 40 EUR.

Naprošamo vas, da odprite srce in se nam pridružite ter pomagajte otrokom s posebnimi potrebami pri zagotavljanju nujno potrebnih terapij, ki jih v javnem zdravstvu ni dovolj in niso vsem enako dostopne.

NajaV akcijo je vključenih več otrok, kateri potrebujejo različne terapije za izboljšanje svojih sposobnosti. Z uspešno izvedeno akcijo bomo lahko vsakemu od pomoči potrebnih otrok plačali terapije. Akcija bo trajala do izpolnitve zastavljenega cilja, to je do spremembe zakonodaje in pravilnikov v zdravstvu, da bo omogočila da vsi, otroci in odrasli, ki terapije potrebujejo za ohranjanje ali izboljšanje zdravstvenega stanja, do njih tudi pridejo.

O uspešnosti akcije vas bomo sproti obveščali preko spletne strani. Prav tako bomo objavili seznam vseh, ki nam bodo pri tem pomagali.

Donatorska sredstva zbiramo na transakcijskem računu društva.

Pri plačilu donacije uporabite naslednje podatke:

Namen nakazila: DONACIJA ZA TERAPIJE
Koda namena: CHAR
Referenca: SI00 3040
BIC banke: SBCESI2XXXX
TRR: SI56 0600 0010 0254 067
Ime in naslov prejemnika: Društvo VESELE NOGICE, Celjska cesta 43, Laško

Vsakemu otroku je potrebno dati možnost!