Vesele nogice veselo čofotajo v Aqua Romi

Podjetje AGM Nemec d.o.o. članom društva Vesele nogice in njihovim družinam tudi letos omogoča brezskrbne urice na njihovem kopališču Aqua Roma v Rimskih Toplicah.

Iskreno se jim zahvaljujemo za njihovo dolgoletno pomoč in podporo! Zaradi njihove donacije bodo poletni dnevi za nas lepši in prijetnejši.

4. DOBRODELNI TEK VESELE NOGICE TEČEJO

Ob svoji 5. obletnici delovanja je društvo Vesele nogice priredilo že 4. dobrodelni tek Vesele nogice tečejo. Dogodek je potekal v nedeljo, 21. maja 2017 v Laškem in sicer pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Kako smo tekli lahko vidite na spodnjih fotografijah, ki jih je posnel gospod Boris Vrabec.

ISKRENA HVALA VSEM UDELEŽENCEM, ZVESTIM PROSTOVOLJKAM IN PROSTOVOLJCEM TER DONATORJEM, KI STE NAM IZKAZALI SVOJE ZAUPANJE IN PODPRLI PRIZADEVANJE NAŠEGA DRUŠTVA ZA BOLJŠI JUTRI OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI!

V čast in veselje nam je, da so prireditev Vesele nogice tečejo podprli:

Občina Laško stik-color  Flaska LASKO_pivovarna_2016_LOGO_H_E_b_cmyk_S-page-001 mirosan linde logo_1 logo-lomas logo_matik center interspar

Medijski sponzorji:

novi tednik radio celje

Risinje z »Veselimi nogicami« za lažji jutri otrok z motnjami v razvoju

2017_mar_28 (2)

28. marec 2017, Bled – Slovenske hokejistke, ki se na reprezentančnem zboru pred odhodom na svetovno prvenstvo v južnokorejskem Pjongčangu pripravljajo na Bledu, so s predajo zbranih plastičnih zamaškov Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju »Vesele nogice« iz Laškega danes slovesno zaključile pobudo, katera se je porodila ob lanskih novembrskih olimpijskih predkvalifikacijah v španskem San Sebastianu. Donacijo je v imenu društva Vesele nogice sprejela predsednica Spomenka Valušnik.2017_mar_28 (1)

V minulih petih mesecih so hokejistke HDK Maribor, HK Olimpija in HK Triglav Kranj na vseh tekmah državnega prvenstva, namesto vstopnine, zbirale plastične zamaške z namenom, da jih ob koncu sezone donirajo za dobrodelen namen. »Veseli me, da je povsem spontana pobuda med vožnjo proti Španiji, prerasla v resno akcijo, v kateri niso sodelovale le članice reprezentance, ampak hokejistke vseh treh slovenskih ženskih klubov,« je ob zaključku akcije povedala ena izmed njenih osrednjih pobudnic, vratarka HDK Maribor Ines Confidenti.

»Lepo je bilo gledati, kako je kup zamaškov rasel iz tekme v tekmo. Dekleta so opravila veliko delo, da lahko tako vsaj malo pripomoremo k plemenitemu delu, ki ga društvo opravlja,« je dejala branilka HK Olimpija Nina Lončar.

»Želimo si, da bi tudi z našo akcijo opozorili na težave oseb, še posebej otrok, z motnjami v razvoju, s katerimi se le ti srečujejo pri vsakdanjih opravilih, ki se večini izmed nas zdijo povsem samoumevna,« je povedala napadalka HK Triglav Kranj Urša Pazlar.

2017_mar_28 (3)Spoštovane “Risinje”, iskreno se vam zahvaljujemo za vsak zamašek, ki ste ga zbrale za nas. Pokazale ste ne samo, da ste izvrstne igralke ampak tudi, da imate plemenita srca in čut za dobrodelnost. Želimo vam srečno pot na svetovno prvenstvo ter seveda mnogo uspehov in zmag na vaši športni poti!